Місцеві скрєпоносці. Вскрилися

Епідемія вимог вибачень за жарти Зеленського так щемливо нагадує російську охорону скрєп. І «вчасністю», і виразом облич, пафосом, інтонацією. Особливо все ж таки виразом облич. І тут ти розумієш і інші збіги. І навіть велике партнерство Порошенка із Медведчуком і благовоління до нього. Хоча б хто це зауважив)))) це ж треба холмсами бути)))

Цікаво, що у Невзорова у Росії вибачень за його жарти не вимагають колективно, окремі ідіоти хіба. А його іронія безжалісніша, аніж Кварталу.

Особисту дилему попутно вирішив. Місце ж народження, мабуть, є випадковим явищем. І так думаєш, чи любив би ти путінізм, якщо б народився у Петербурзі, припустимо. Може ходив би з осяяним обличчям. Бо ж хто там зна… А от є змога подивитися, як воно виглядає наочно, і пафос з виряченими очима, і сорочка за скрєпи рвана. І персони різні та депутати, яким сірники потримати дати не можна, бо стирять, чесності вимагають і вибачень. І думаю, блював би від такого. Слава Богу, хоч якесь почуття природного залишилося за всі роки.

Геращенко, дорогуся, щира душа, сльоза чиста, за жарт Зеленського кримінальну справу затіває, ну чим не Мізуліна)) Пуссі райот їм у поміч.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте