Що робити, якщо стався напад Кім Чен Ина?

Нещодавно один заступник голови Заставнівської РДА казав на зборах і на камеру в абсолютній впевненості, що візит у Заставнівський район журналісти з Чернівців повинні «належним чином оформляти», і те, що журналістів ледь не відмудохали у Репуженцях «має стати їм уроком». Причому цей чиновник був абсолютно в цьому впевнений. І причому більшості це не різануло вухо. Розмови про те, що мала  б «оформляти» Влащенко перед тим, як зробити цю розмову із Портновим, з тої ж категорії, що і марення Заставнівської РДА. Це явища одного порядку і однієї генези.

Якщо журналіст бере інтерв'ю, скажімо, у вбивці Чикатило, то він сам не стає Чикатило. І чикатилам не стають слухачі і читачі. Не те, що цькування, саме обговорення є дикістю.

Я продивився п'ять чи сім хвилин розмови, більше не витягнув, і Портнов мені здався нудним маніпулятором, людиною, абсолютно позбавленою вогню щирості, яких у різних адміністраціях купа.

Щодо прив'язки, що це співпало із річницею вбивства Нігояна. Якби це вбивство відбулося від Портнова, він, щонайменше, не поїхав би до Австрії, або поїхав не до Австрії, це треба усвідомлювати. Він би сидів в українському парламенті, скорше за все. Бо там не тільки бездумні бенефіціари тих смертей, але й самі вбивці, так думаю. А, за таких умов, можна і поговорити.

Якби це була чиста політика, я б про це не писав. Але йдеться про елементарщину. Так заходять далеко, і не туди. Десь у район Кім Чен Ина. Людям смішно, вони не можуть повірити, що із ними може статися Кім Чен Ин. Вони вірують, що вони АБСОЛЮТНО не тоталітарні. Та на раз-два може статися. І зсередини це неможливо помітити.

Не дивіться канал, якщо огидно, якщо не сприймаєте, та й все. Якщо ж з вами стався напад Кім Чен Ина. Просто перемикайте канал.

П.С. До речі, гадаю, пошуки статків тих, хто втік не до Європи, а до Росії, такий повільний у нас, саме через умову, що вони якраз не дають інтерв'ю, і не трендять зайвого. Бо ж всі про всіх знають і знали. Одна команда із різною долею)) Вони там мовчать, а тут не поспішають. Послуга за послугу… Такі часи.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте