Танго зі Львовом. Інсайти у кав'ярні

Приїхав на Форум у Львів. Але до Форуму не дійшов, можна сказати. Вештався вуличками, сидів у кав’ярнях, порпався у букіністичних рядах, роздивлявся пам’ятки, дивився на дівчат, стареньких, буржуїв, туристів, літераторів, знайомився із волоцюгами. Що ж я роблю у цьому місті, подумалось мені, і зрозумів це в одній кав’ярні попід стінами ратуші, — там завсідники танцювали танго....

Крім того. У тій же кав’ярні зрозумів, що моє народження у Чернівцях позбавило аргентинські терени може не дуже тямущого, але найбільш палкого оглядача чемпіонатів з танго. Я б дірявив тамтешні шпальти пристрастю, пишучи свої огляди. І мене б не мучили думки про реалізацію, — точно знав би, що більшого не хочу, як просидіти на танго-шоу до старості і померти від хвилювання між двома вдалими па, майже підібравши словесний аналог танцю.



1 коментар

Святослав Вишинський
До слова, є гарний букіністичний магазин по вул. Вірменській, майже біля «Дзиги». Хороший асортимент книг, ціни суттєво нижчі за київську Петрівку. Часом можна натрапити на приємні знахідки.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте